Vragen bel: 0519 297 189

ASD Automaterialen & Watersport

''Wij profileren ons als een jong, fris en nuchter bedrijf, die inspeelt op kansen en geen uitdaging uit de weg gaat!''

Begin 2016 is het bedrijf verhuisd naar een nieuwe locatie nabij de Holwerderweg en de Dokkumer Ee. Hiermee ging een langgekoesterde wens van eigenaar Berend Krol in vervulling. Een eigen bedrijf op een mooie zichtlocatie aan het water met een goede bereikbaarheid voor zowel de particulier, doe-het-zelver en garagist, maar ook voor de watersporter en toerist.   

Naast het ruime assortiment automaterialen gerelateerde producten, is er nu ook een complete afdeling watersportartikelen. Dit is ontstaan uit een eigen hobby en passie voor varen en recreëren op het water. 

Inmiddels werken er acht mensen binnen het bedrijf en wordt een grote klantenkring uit Friesland, Groningen en Drenthe bediend. De medewerkers hebben plezier in hun werk en zijn pas tevreden als de klant ook tevreden de winkel verlaat.

Via de webshop worden er dagelijks bestellingen door heel Nederland verzonden. De kracht ligt met name in de snelle en betrouwbare leveringsdienst. Bij ASD geldt; ''Vóór 15.00 besteld, de volgende (werk)dag in huis!''. Daarnaast wordt de website / webshop ook bijzonder vaak informatief gebruikt.    

Met meer dan 100.000 producten op voorraad, absoluut de grootste winkel / groothandel in de regio. Het assortiment bestaat uit kwalitatieve technische onderdelen, accessoires, gereedschappen en watersportartikelen. Bent u nieuwsgierig geworden naar ons aanbod? U bent van harte welkom in onze nieuwe winkel, het ervaren en deskundige personeel staat voor u klaar! 

Betterwird 2, Dokkum

TEL: 0519 297 189

E-mail: info@asdautomaterialen.nl (kantoor)
E-mail: balie@asdautomaterialen.nl (balie) 

Onze winkel is geopend van:

maandag t/m donderdag van: 9:00 tot 18:00 uur,
vrijdag van: 9:00 tot 21:00 uur,
zaterdag van: 9:00 tot 17:00 uur.

Wij heten u van harte welkom in onze winkel!

 

Bekijk hier onze promo-video!