Over ons

Wij zijn ASD Automaterialen, een groothandel in automaterialen,accu,s, olie en gereedschappen die in 1968 werd opgericht en door de jaren heen een begrip is geworden in Noord-Nederland. Uit heel Friesland, Groningen en Drenthe weten professionals als garagehouders en autobedrijven ons te vinden vanwege onze gedegen kennis en grote assortiment aan automaterialen. Met zo'n 1000 m2 en een voorraad van meer dan 100.000 artikelen, mogen we al heel wat mensen tot onze vaste klantenkring rekenen.

Maar ASD is ook de plek waar particulieren als doe-het-zelvers terecht kunnen voor hun materiaal, iets waardoor we sinds jaar en dag een grote variatie aan klanten in de winkel hebben gehad. Van jong tot oud, professional of niet, het kleine team van werknemers staat 6 dagen per week voor onze klanten klaar.

Vanwege onze service en scherpe prijzen zijn wij het go-to adres geworden voor de autoliefhebber. Voor garagisten en andere buisiness-to-buisiness hebben we zelfs voor bepaalde producten een flexibele prijsstelling. En heb je als garagehouder of autobedrijf iets uit de winkel nodig? Laat het ons weten en wij brengen het direct bij je langs. Let op, wij doen dit alleen in Dokkum en directe omgeving.

Ben je als hobbyist of doe-het-zelver op zoek naar een specifiek product? Of gaat het om iets simpels als een nieuw autozitje voor de jongste spruit? Ook dan helpen wij je verder op weg.

Benieuwd geworden naar onze winkel? Bekijk dan eens de foto's hieronder. Of beter nog: kom langs! We hebben ruime parkeergelegenheid en zijn goed bereikbaar met zowel de auto, fiets als boot. Tot ziens!

Onze merken